Szűrés

A(z) Okostelefon Akadémia kulcsszót tartalmazó cikkek

Ismét Okostelefon Akadémia

2014. szeptember 9. -

A következő Telenor Okostelefon Akadémia témája „Internet of Things – a gépek lázadása?” – Okos eszközök hálózata, okos otthon, okos környezet. A rendezvény az évek során egyre gyarapodott, így már egy nagyobb helyszínen, a Millenáris parkban várják az érdeklődőket.

Tovább

Google Glass és hordható okoseszközdömping az 5. Okostelefon Akadémián

2014. március 13. -

Az ötödik Telenor Okostelefon Akadémia fókuszában a hordható okoseszközök álltak. Sokan azt jósolják, hogy 2014 a hordható okoseszközök éve lesz. A rendezvényen testközelből megcsodálhattuk a legújabb csúcskészülékeket, és a Google okosszemüvegét is felpróbálhatták a szerencsések. 

Tovább

Telenor Okostelefon Akadémia – fókuszban a keresés

2013. november 29. -

A hagyományos keresés határai már réges-régen kitágultak, az online világ pedig teljesen a feje tetejére állította a folyamatot. Olyan távlatokat nyitott meg előttünk az internet nyújtotta keresés, melyről korábban elképzelésünk sem volt. Az okostelefonok pedig végképp átformálják, új kontextusba helyezik eddigi szokásainkat, tapasztalatainkat.

Tovább

Okostelefon Akadémia 4.0: középpontban a keresés

2013. november 26. -

Mi mindent ad nekünk az internetes keresés? Tényleg a kezünkbe tette az egész világot, vagy belefulladunk az információáradatba? Hogyan hozzuk ki a legtöbbet a keresési lehetőségekből?  A Telenor negyedik Okostelefon Akadémiáján szakértők, kutatók és fejlesztők járják körül, hogy miként változtatja meg mindennapi életünket a keresés.

Tovább